Privatlivspolitik

Denne service leveres af Glentevejs Antennelaug uden omkostninger til brugeren, og er beregnet til brug som den er.

Denne sides formål er at informere besøgende om vores politikker om indsamling, brug og videregivelse af personlige oplysninger, såfremt at der gøres brug af vores service.

Vælger du at gøre brug af vores service, accepterer du indsamling og brug i henhold til denne politik. De personlige oplysninger vi indsamler bruges til at levere og forbedre tjenesten. Dine oplysninger vil hverken blive brugt eller delt med andre, ud over hvad der bliver beskrevet i privatlivspolitikken.

Kravene som bruges i denne privatlivspolitik har samme betydning som i vores vilkår og betingelser. Disse er tilgængelig i denne privatlivspolitik med mindre andet eksplicit angives.

Indsamling og anvendelse af information

For en bedre oplevelse mens du bruger vores service, kan vi kræve, at du giver os visse identificerbare personlige oplysninger, herunder men ikke begrænset til reklame-ID. De oplysninger vi anmoder om, opbevares af os, og bruges som beskrevet i denne privatlivspolitik.

App’en bruger tredjepartstjenester, der kan indsamle oplysninger, der bruges til at identificere dig.

Log data

Vi vil gøre dig opmærksom på, at når du bruger vores service, indsamler vi i tilfælde af fejl i app’en, data og oplysninger (via tredjeparts programmer) på din mobil der kaldes log data. Disse log data kan indeholde oplysninger såsom din enheds internetprotokol (“IP”) adresse, enhedsnavn, operativsystemversion, konfiguration af app’en ved brug af vores service, tidspunkt og dato for din brug af tjenesten, og anden statistik.

Cookies

Cookies er filer med en lille mængde data der normalt bruges til anonym identifikation. Disse sendes til din browser fra de websteder du besøger, og gemmes i din enheds interne hukommelse.

Denne service bruger ikke eksplicit “disse” cookies. App’en kan dog anvende tredjepartskode og biblioteker der bruger cookies til at indsamle oplysninger og forbedre deres tjenester. Du har mulighed for enten at acceptere eller afvise disse cookies samt vide hvornår cookies sendes til din enhed. Hvis du vælger at afvise vores cookies, kan du muligvis ikke bruge nogle dele af servicen.

Serviceudbydere

Vi kan til enhver tid ansætte tredjeparts virksomheder og enkeltpersoner på grund af følgende årsager

Vi vil gøre opmærksomme på, at disse tredjeparter har adgang til dine personlige oplysninger. Årsagen til dette er, at tredjepart skal kunne udføre de opgaver der tildeles dem på vores vegne. De er dog forpligtet til ikke at videregive eller bruge oplysningerne til andre formål.

Sikkerhed

Vi værdsætter din tillid til at give os dine personlige oplysninger, og derfor bestræber vi os på, at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dem. Vil vil dog gøre opmærksom på, at ingen overførselsmetode over internettet eller elektronisk lagringsmetode er 100% sikker og pålidelig, og vi kan ikke garantere dens absolutte sikkerhed.

Links til andre hjemmesider

Denne service kan indeholde links til andre websteder. Hvis du klikker på et tredjeparts link, bliver du dirigeret til det pågældende websted. Bemærk, at disse eksterne websteder ikke drives af os. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at gennemgå disse websteders privatlivspolitik. Vi har ingen kontrol over, og påtager os intet ansvar for indhold, privatlivspolitikker eller praksis på tredjeparts websteder eller -tjenester.

Børn og privatlivspolitik

Denne tjeneste henvender sig ikke til nogen under 13 år. Vi indsamler ikke bevidst personlige identificerbare oplysninger fra børn under 13. I tilfælde af at vi opdager, at et barn under 13 år har givet os personlige oplysninger, sletter vi dem straks fra vores servere. Hvis du er forælder eller værge og er klar over, at dit barn har givet os personlige oplysninger, bedes du kontakte os, så vi kan foretage de nødvendige handlinger.

Ændringer til privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at opdaterer privatlivspolitikken fra tid til anden. Derfor rådes du til at gennemgå denne side med jævne mellemrum for eventuelle ændringer. Vi giver dig besked om eventuelle ændringer ved at offentliggøre den nye privatlivspolitik på denne side. Disse ændringer træder i kraft umiddelbart efter, at de er lagt ud på denne side.

Kontakt os

Har du spørgsmål vedrørende vores privatlivspolitik, er du mere end velkommen til at kontakte os.